Ervaar onze unieke Kamers

Hoge der A

classic comfort

Op de hoek van de Kleine der A en de Brugstraat, bevinden zich de Classic Comfort kamers, waar moderne elementen gecombineerd worden met klassieke elegantie. Vijf knusse luxueuze kamers met een comfortabel bed, een fijn zitje en luxe badkamer. De hoogwaardige voorzieningen en een elegant interieur zorgen voor een comfortabel verblijf conform de unieke ambiance van Miss Blanche. 

Een aantal Classic Comforts zijn bereikbaar via de lift.

Hoge der A

Deluxe comfort

Op de hoek van de Kleine der A en de Brugstraat, bevinden zich de Deluxe Comfort kamers, waar moderne elementen gecombineerd worden met klassieke elegantie. Acht ruime luxueuze kamers met een comfortabel bed, een zitgedeelte, luxe badkamer en balkon met uitzicht op de grachten van bruisend Groningen. Met de hoogwaardige voorzieningen en een elegant interieur staat niets een comfortabel verblijf conform de unieke ambiance van Miss Blanche in de weg. 

De Deluxe Comforts zijn bereikbaar via de lift. 

Hoge der A

junior suite

In het monumentale pand op de hoek van de Hoger der A en de Brugstraat, zijn onze Junior Suites te vinden. Suites met een open plattegrond die het slaapgedeelte, een kitchenette en een zithoek combineert. Hoogwaardige voorzieningen en een elegant interieur zorgen voor een comfortabel verblijf mét uitzicht en soms zelfs een eigen balkonnetje. Elke suite heeft zijn eigen karakter, altijd met de unieke ambiance van Miss Blanche. 

De Junior Suites zijn bereikbaar via (steilere) trappen. Met de authentieke tegeltjes op de muren, sluit dit naadloos aan bij de karakteristieke uitstraling van de Junior Suites.