onze services

Onze gastvrijheid en toewijding staat centraal, het team van Miss Blanche streeft ernaar iedere gast een warm welkom te bieden met oog voor individuele behoeften en wensen. Onze conciërgebalie staat (ook via Whatsapp) klaar voor assistentie bij het plannen en reserveren van een verblijf of het inregelen van speciale verzoeken. Ze bieden uitgebreide kennis van de lokale bezienswaardigheden, evenementen en activiteiten in Groningen.

Voor families bieden we een kindvriendelijke omgeving waarin ook de jongste gasten welkom zijn. Speciale verzoeken omtrent bedbanken (tot 18 jaar), stapelbedden of een extra (baby)bed zijn mogelijk. Bij Miss Blanche begrijpen we het belang van toegankelijkheid voor al onze gasten. Hoewel wij beperkt rolstoeltoegankelijk zijn, doen we ons uiterste best om tegemoet te komen aan de individuele behoeften. 

Binnen Miss Blanche Quartier draait alles om comfort, tevredenheid en een zorgeloos verblijf voor onze gasten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze voorzieningen en toegankelijkheidsopties. 

Baby bed

Sofa Bed

private Parking

Op twee minuten loopafstand van onze receptie ligt onze Private Parking. Wegens de verkeerssituatie in het centrum adviseren wij direct naar Zuiderkuipen 19 te navigeren. Van daaruit is het twee minuten lopen naar onze receptie waar wij met open armen onze gasten ontvangen. Reserveer direct om verzekerd te zijn van een plek.
annagroeniafotografie-hotelmissblanche-19

UP TO 15% DISCOUNT DURING MIDWEEKS