Ontdek onze unieke suites

Grandeur penthouse

executive suite

Hoge der A 3

business suite

In onze Business Suite komen werk en luxe samen in perfecte harmonie. De ruime en stijlvolle werkkamer is verbonden met een luxe slaapkamer inclusief vrijstaand bad. Hier is het heerlijk ontspannen na een werkdag in een ambiance van elegantie en comfort. Werken, ontspannen en genieten in alle rust en privacy in de weelde van de Business Suite. 
 

Het luxe trappenhuis – inclusief lift – sluit naadloos aan bij de elegantie van Miss Blanche. Het nodigt onmiddellijk uit om de ambiance van de Business Suite te ontdekken. 

Hoge der A 4

canal suite

Een betoverend uitzicht op de schilderachtige grachten van Groningen is te vinden vanuit onze Canal Suite, die u bereikt via de smalle wenteltrap(pen) in het trappenhuis. Een unieke ervaring van ultiem comfort in een eigen suite waar het Franse balkonnetje de serene ambiance compleet maakt. In deze ruim opgezette suite is het aan de voorkant genieten van een bruisende stad, terwijl het slaapgedeelte zich aan de rustige achterkant bevindt. Een perfecte combinatie voor een ervaring van charme die Groningen biedt!

De Canal Suites zijn perfect voor gezinnen door de aanwezigheid van een inklapbaar stapelbed. 

Hoge der A 4

Grandeur Penthouse

Verblijven in ons exclusieve Grandeur Penthouse is een ongeëvenaarde combinatie van sfeer, comfort en luxe. Door het hoge puntdak en overvloedige daglicht, ontstaat het gevoel van vrijheid en openheid. De elegante wenteltrap naar de vide – met open slaapkamer – is een kunstwerk an sich. Vanuit deze knusse slaapplek is het wegdromen in alle comfort en privacy. 

Aan de voorkant een betoverend uitzicht op de schilderachtige grachten van een bruisende stad en een slaapgedeelte boven op de vide of aan de rustige achterkant, biedt een perfecte combinatie om de charmes van Groningen te ontdekken. 

Vanwege de extra slaapkamer is het Grandeur Penthouse ook perfect voor gezinnen. 

Hoge der A 3

Executive suite

Onze Executive Suite is het pareltje van Miss Blanche voor de (zakelijke) reiziger die gericht is op comfort en luxe met extra veel ruimte voor een uitzonderlijke ervaring. Door twee aparte slaapkamers – waarvan één met badkamer, een woonkamer en inpandig privé-balkonnetje is de Executive Suite met uitzicht op de schilderachtige grachten pérfect voor ultieme luxe en privacy. Kortom, een onvergetelijke ervaring!

Het luxe trappenhuis – inclusief lift – sluit naadloos aan bij de elegantie van Miss Blanche. Het nodigt onmiddellijk uit om de ambiance van de Executive Suite te ontdekken. 

Omgeving & locatie

In het bruisende hart van Groningen ligt onze Vivacity Blanche Square. Hier smelt de historische pracht van de stad samen met de levendige en eigentijdse sfeer. Een unieke omgeving die onweerstaanbaar is voor reizigers van alle leeftijden omdat de locatie het beste van twee werelden biedt: historische grandeur en levendige ambiance. 

Prachtige historische panden en grachten in een pittoresk decor dat uitnodigt tot wandelingen en het ontdekken van de rijke geschiedenis van de stad. Musea, theater en cultuur binnen handbereik en tegelijkertijd de ideale uitvalsbasis voor de jonge avonturiers en levensgenieters om de energieke sfeer van Groningen te verkennen. De trendy boetieks om de hoek en de talloze mogelijkheden om te genieten van het bruisende nachtleven, nodigen uit om verkend te worden.